Skip to content Skip to footer

Inbjudan – ASSV Seglarskola 12-15 Augusti !

Hej !
Översänder inbjudan till ASSV seglarskola 12-15 Augusti – gör din anmälan redan idag, men senast 5/8 – antalet platser är begränsat till 10 st – först till kvarn.

Ledare blir Agnes Claesson, Kajsa Wahlgren och Lotta Wictorin.

ASSV

” ASSV dagläger

Daglägret håller på i 4 dagar och är ett jättebra tillfälle för barn som vill testa på och lära sig segling, samt leka och ha kul och lära känna nya barn. Du är välkommen både om du har seglat ett tag så du redan kan segla, men också om du är helt ny och aldrig har seglat innan. Vi anpassar utmaningarna för varje elev efter dess erfarenheter. Efter en utförlig genomgång hur man ska hantera segelbåten låter vi barnen segla ut på sjön redan första dagen så att de får känna på hur det är. När vi tycker att de är redo drar vi utmaningarna ett steg längre så att de ska utveckla sin segling. Under hela veckan kommer vi vara väldigt beroende av vädret, och ibland kanske vädret inte är optimalt för att åka ut och segla. Om så är fallet har vi genomgångar om båten och segelsätten, leker lekar, badar eller hittar på andra roliga grejer som man kan göra med hjälp av de redskap vi har tillgång till. Spristångspaddling och flaskjakt är två tävlingar med segelbåt som vi ofta brukar köra eftersom de både är nyttiga och roliga.

När barnen är ute och seglar har vi alltid ute en följebåt som kan hjälpa till om någon behöver hjälp. Flytväst är också viktigt för säkerheten. Om man har en egen får man gärna ta med den, annars finns det flytvästar på seglarskolan som man kan låna. Vi tycker också det är viktigt att ha tillräckligt många ledare så att alla barn kan få hjälp när de behöver och så att alla känner sig trygga.

En seglardag håller på från klockan 9 på morgonen till 4 på eftermiddagen. Man får ta med sig egen lunch och fika att äta under dagen. Vi har alltid gemensamma måltider.

Vi skulle tycka det vore väldigt kul om du/ditt barn ville vara med oss denna vecka och segla! Om ni är intresserade så kan ni göra en anmälan till per.bildh@vmomail.se senast 3/8 – först till kvarn. Priset är 1000:- varav medlemsavgiften är 600:- och båthyran 200:-.

När du anmält ditt intresse så kommer du att få mail med bekräftelse om du fått plats i årets kurs – reservlista kommer att upprättas.

För att din anmälan skall bli giltig måste betalning göras senast 6 Aug.

Har du några frågor, ring Per Bildh 070-341 20 54 ”

Hälsningar Kajsa Wahlgren!