Skip to content Skip to footer

Speak@RaceTeam Nyhetsbrev för Juni

Juni månad har varit otroligt intensiv och lärorik. Den började med M32cup deltävlingen i Oslo. Mycket skulle hända på kort tid, nya segel levererades från Quantum och besättningen fick lite tid att träna. Trots detta visar vi att vi kan gå upp och vinna race vilket är viktigt. Vi fokuserar inte på resultaten utan mer på vår prestation. Seglingarna avgjordes vid Aker brygge i Oslo centrum, fantastiskt mycket folk och stort intresse kommersiellt.

Cupen drog direkt vidare till Hönö, Göteborg. Det var genomgående mycket vind under tävlingens fyra dagar och vi fick vår första regatta i hårdvind. Båten höll och vi har våra stunder när vi seglar riktigt bra. Vi ligger nu 3a i cupen.

Juli månad kommer bli en period där vi har tid att träna och göra genomgående bra förberedelser för avslutande deltävlingarna i Malmö och Stockholm. Båten och teamet befinner sig under perioden på Marstrand.

För oss är det viktigt att ha god kommunikation med er som stöttar oss, ett första steg är detta nyhetsbrev som kommer varje månad. Under Juli kommer också vår hemsida www.speakatraceteam.se finnas tillgänglig, för daglig rapporter se vår www.facebook.com/speakatraceteam.

Hälsningar,

Speak@RaceTeam

Trevliga länkar,

TV4Sport: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CWdX-DQbTpM

mellan 10min-15min

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PxoZx0oJRwE#at=11

I princip hel programmet

Oslo summering: http://www.youtube.com/watch?v=VVR59CpQ_9M